Orangeriet Norrtälje

Som att bo på Rivieran. Fast i Roslagen!

Ett av norra Stockholms mest spännande bostadsprojekt. Nybyggnation av bostadshus med 92 lägenheter samt garage i källarplan. Huset innehåller även 4 st. verksamhetslokaler. Ett helt nytt boende för dig som vill leva ett gott och hälsosamt liv.

Här väntar ett perfekt året-runt boende på bästa plats längst fram på kajkanten i Norrtälje Hamn. I den gemensamma Vinterträdgården har du en oas där de bästa årstiderna förlängs. Våren börjar tidigare, sommaren stannar längre. Palmväxterna ger en känsla av Rivieran. Sköna soffgrupper och öppen matplats utgör en underbar utgångspunkt för både planerade och spontana middagar och möten, med både gamla och nyfunna vänner. I en omgivning som prunkar av grönska och andas livskvalitet så ingår även Växthus med egen odling, gym med bastu och relaxavdelning samt gemensamt utekök med grill.

PMC EL tackar Index Residence för förtroendet att installera all el. Vi ser fram emot att samarbeta med Index Residence och vara i nära samverkan med övriga entreprenörer.

Projektet ska vara klart i oktober 2022.

Du kan läsa mer om PMC företagen på pmcel.se och ambratec.se

 

PMCs tjänster

Dela denna referens