Inbrottslarm och passersystem

Kompletta och hållbara lösningar när du vill styra vem som kommer och går hos dig.

Kompletta lösningar

Våra elektroniska passersystem ger er möjligheten att välja vilka som ska ha tillträde till olika delar av fastigheten och vid vilka tider. Vårt sortiment innefattar allt från online-, offline- och radiokortläsare, porttelefoner och användarvänliga centralenheter. Våra passersystem ska vara lätta att använda samtidigt som de ger ett bra skydd utan att begränsa verksamheten.

När det gäller oönskade besök har inbrottslarm visat sig vara det mest effektiva sättet att förebygga brottet och våra larmsystem kan installeras individuellt för bostaden eller varför inte i kombination med kameraövervakning och ett passersystem för företaget?

Genom våra molntjänster ser vi också till att ditt system enkelt kan uppdateras löpande för att inte förlora sin säkerhetsnivå, det händer ju att nyckelbrickor tappas bort och behöver spärras.

Vi tar gärna ansvaret för att ditt systems databas läggs på en säker server hos oss, vi ser till att den skyddas genom daglig säkerhetskopiering. Vi är behörig ingenjör för inbrottslarm enligt SSF 1016 samt certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 1 och 2 enligt SSF 1015.

Kontakta oss

  Jag vill:*


  Jag behöver hjälp med:


  Jag bokar/beställer i egenskap av:*


  Uppdraget gäller:*  Vill du ha skattereduktion? (ROT, RUT, Grön teknik)*


  Ange dina kontaktuppgifter  Bilder

  Här har du möjlighet att bifoga foton eller liknande som stöd till offertförfrågan.