Elinstallationer i din bostad

Våra servicetekniker ger dig garanterad professionell hjälp, oavsett om det gäller elinstallationer, larm, brandlarm, ett smartare hem eller en översikt över din nuvarande el.

Oavsett om du är byggentreprenör, bostadsrättsförening, fastighetsägare, privatperson, företag eller inom offentlig sektor hjälper vi dig med service och underhåll för el, belysning, nätverk, mobila nät, brand, larm, smarta hem och elbilsladdning. Våra servicetekniker och montörer har spetskompetens för elservicearbeten, vi drivs av att hitta den bästa lösningen för alla typer av problem som kan tänkas dyka upp. All administration sköts av teknikern själv. Det skapar snabba, effektiva förutsättningar.

Vi garanterar att din verksamhet fungerar effektivt åratal framöver.
Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster tillsammans med våra kunder utifrån aktuella behov och har idag ramavtal med flertalet företag.

Hur elsäker är din bostad eller fastighet?

Testa elsäkerheten i din bostad - dolda elfel kan vara livsfarliga. Elinstallationer bör ses över regelbundet för ett säkert hem. Vårt IN Eltest (tidigare EIO ELTEST) innebär en grundlig genomgång av dina elinstallationer där eventuella elfel kan upptäckas i tid.

Efter besiktning får du ett tydligt protokoll som visar om din bostad uppfyller de föreskrifter som gäller. Upptäcks problemområden hjälper vi även till att åtgärda felen om så önskas. När besiktning är genomförd och eventuella elfel är åtgärdade, får du ett kvalitetsbevis på att fastigheten har god elstandard och en skylt att sätta på gruppcentralen.
Gör IN Eltests självtest(Extern länk)
Image

Köpa eller sälja bostad?

IN Eltest är avdragsgillt vid köp eller försäljning av bostad. Kvalitetsbeviset är en värdehöjare när bostaden ska säljas och en trygghet när du ska köpa en ny bostad. Med lång erfarenhet av elbranschen så vet vi att det finns många felaktiga och farliga anläggningar där ute som behöver kontrolleras! Beställ IN Eltest och få status på din elanläggning!

Installera elbilsladdare

PMC installerar och monterar laddstolpe, laddstation och laddbox för elbilsladdning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor.

Avdrag för grön teknik

Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material när du installerar en laddningspunkt till elfordon. Är du privatperson får du ett direkt avdrag på 50% på fakturabeloppet.
Hans Asmussen, Servicechef PMC Västerås
KONTAKT

Hans Asmussen

Servicechef, PMC Västerås

021-470 38 00
070-410 27 58
E-post
https://www.linkedin.com/in/tony-huotari-365299133/
KONTAKT

Tony Huotari

Servicechef, PMC Roslagen

021-470 38 00
072-252 35 10
E-post
Daniel Hillstam, Servicechef PMC Uppsala
KONTAKT

Daniel Hillstam

Servicechef, PMC Uppsala

021-470 38 00
073-773 29 36
E-post
Donken Lindgren, Servicechef PMC Eskilstuna
KONTAKT

Donken Lindgren

Servicechef, PMC Eskilstuna

021-470 38 00
070-410 27 68
E-post