Vår arbetsmodell får alla att lysa starkare.

Vårt engagemang och vår passion för branschen skapar genomtänkta och kreativa lösningar som ger dig effektiva och framtidssäkra elinstallationer. Det här gör vi genom att finnas nära dig som kund hela vägen.

PMCs arbetsmodell

Vår arbetsmodell bygger på att vi är med från början till slut. Vi lär känna din verksamhet, har den bästa tillgängliga expertisen och levererar hållbara lösningar anpassade efter varje uppdrags unika förutsättningar. Med förutsägbara kostnader och inom utsatt tid så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.
Analys & Projektering
Vi börjar alltid med att skapa oss en helhetsbild av kundbehoven för att kunna erbjuda dig den främsta expertisen för just ditt behov.
Entreprenad & Installation
Vår erfarenhet och expertis låter dig tryggt lämna över arbetet ända från projektering till färdig anläggning.
Service
Vi ser till att allt fungerar som det ska så att du kan fokusera på din verksamhet.

Analys & Projektering

Vi möter varje nytt uppdrag med ödmjukhet, förutsättningarna är alltid unika, just därför värnar vi om att arbeta i nära samverkan med dig som kund. Ju tidigare i projektet desto bättre.

Vi erbjuder expertis för projektering, konstruktion och design av ditt projekt. Det skapar förutsättningarna för ett optimalt slutresultat med innovativa elinstallationer och hållbara funktionslösningar.

Entreprenad & Installation

Vi erbjuder entreprenad inom el, tele, säkerhet, data, belysning, tv och intelligenta system.

Vi erbjuder även el, vvs och vent med samordning, så du kan tryggt lämna över arbetet ända från projektering till färdig anläggning. I vår kedja från montörer till projektledare och konstruktörer är alla experter på sina områden och drivs av viljan att leverera den optimala lösningen för just dig som kund.

PMC utför idag entreprenad för bland annat byggbolag, fastighetsägare, industrier och kommun/landsting.

Service

PMC tillämpar ett system med personlig servicetekniker, så att du som kund är garanterad professionell hjälp samma dag. Våra servicetekniker och montörer har spetskompetens för alla elservicearbeten, vi drivs av att hitta den bästa lösningen för alla typer av problem som kan tänkas dyka upp. All administration sköts också av teknikern själv. Det skapar snabba, effektiva förutsättningar.

PMC värderar långvariga relationer, vi vill lära känna din verksamhet och ta ansvar för kontinuiteten på lång sikt. Vi garanterar att din verksamhet fungerar lika effektivt åratal framöver.

Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster tillsammans med våra kunder utifrån aktuella behov och har idag ramavtal med flertalet företag.

Flexibla lösningar för Steam Hotel var nyckeln. PMC lyssnade hela vägen.

Flexibiliteten avgörande för Steam Hotel

Flexibiliteten var avgörande när Västerås 100-åriga ångkraftverk byggdes om till unikt spahotell. PMC lovordas av Steam Hotels byggherre. ”De har varit väldigt lyhörda genom hela processen” säger projektchef Stig Selin.
Läs mer
Säkerhetsentreprenaden stod PMC för när Västmanlands rättspsykiatri flyttade.

Klinik med säkerheten i fokus

När Landstinget Västmanlands rättspsykiatriska klinik flyttade till nya lokaler stod PMC för säkerhetsentreprenaden. Smidig samordning och hög teknisk kompetens blev nycklarna till ett lyckat projekt.
Läs mer