Lys starkare – så gör du karriär hos PMC

Vår styrka är kunniga medarbetare.
Lys starkare hos PMC
PMC är verksamma i Sverige.
Planera och väx tillsammans med PMC
Satsa på en lysande framtidför DIG.

"Gör din talangresa hos PMC. Vi erbjuder dig meningsfulla, utvecklande och utmanande arbetsuppgifter i vilka du kan utvecklas under hela ditt yrkesverksamma liv."

PMC har visat prov på en extraordinär förmåga att attrahera talanger och parallellt skapat en fantastisk tillväxt i en bransch med hög konkurrens. Vi växer tack vare våra passionerade medarbetare som tillsammans har hög kompetens, lång erfarenhet och genuint kundfokus. Nu söker dig som vill bli en del av vår spännande resa där du ges möjlighet till såväl kompetens- som karriärutveckling.

Till våra lediga jobb
Spontanansökan

Elinstallationsbolag i kraftfull expansion

PMC grundades 1998 och är verksamma inom branschen elinstallationer. Vi utför elinstallationer, vi hanterar service och möjliggör ett mer hållbart fastighetsägande genom energi och fastighetsoptimering.

Vi är idag främst verksamma i Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad – och som elinstallatörsbolag befinner vi oss i en kraftfull expansion. Med passion och kompetens levererar vi tjänster inom el, fastighetsautomation, konstruktion, tele/data, säkerhet, brand, fiber, förnybar energi och provisorisk el.

Vi möter stort intresse från nya kunder och ser stor potential att fortsätta förbättra vårt tjänsteerbjudande. Som ett väl sammansvetsat team siktar vi mot att fortsatt ligga i framkant för utveckling av ny teknik och förbättrade tjänster och produkter för våra kunder.

Dina förmåner hos PMC

Dina förmåner hos PMC

Är du intresserad och vill arbeta för ett modernt företag där möjligheten är stor att utöva din passion, växa som individ samt använda din kompetens inom elentreprenad? PMC utlovar en miljö med härliga medarbetare, högt tempo, skön entreprenörsanda samt fina förmåner:
 1. Personlig utvecklingsplan
 2. Talangprogram
 3. Ledarskapsprogram
 4. Specialistutbildningar
 5. Företagshälsovård samt hälsoundersökning vart tredje år
 1. Förmånsbil för anställda som reser mycket i tjänst
 2. Kollektivavtal
 3. Friskvårdsbidrag 4 000 kr/år
 4. Rekryteringsincitament från 2 000 kr upp till 30 000 kr
 5. Personalköp (PMC följer Skatteverkets regler om personalköp)
 6. FörmånsCykel (GreenBenefits.se)

Dina förmåner hos PMC

PMC erbjuder ett branschunikt talangprogram. En långsiktig utvecklingsplan inom PMC-koncernen, där du som anställd erbjuds möjlighet att jobba i olika roller och verksamheter tills du når ditt personliga mål. Parallellt får du utbildning och coachning.
PMC satsar på sina talanger så de kan växa inom företaget.

Möt Thomas – med en utvecklingsplan inom PMC på 7 år

Thomas har jobbat i el-branschen i 5 år varav 3 år på PMC i roller som montör, ledande montör och nu inköpare. Han är en talang som gjorde ett lysande jobb som ledande på montör på Entreprenad och bytte till Operativ Inköpare när möjligheten dök upp.
Hur känns det att företaget satsar på din talang? – Det känns bra och gör att jag känner mig inspirerad och motiverad att utvecklas och bidra tillbaka. Talangprogrammet ger mig möjlighet att jobba målinriktat och utveckla min kompetens med all kunskap jag kan få. Något som gör att jag utvecklas varje dag och kan kvalificera mig för att jobba med det som är mitt mål.
Arbete med Passion
Trygghet och säkerhet tillsammans
Arbeta med din kreativitet ho
Kompetensen att utvecklas

Vårt gemensamma åtagande inom PMC

Värdeord i all ära, men det finns ett par begrepp som på riktigt sammanfattar det vi vill vara och vad vi som team vill leverera. Dessa fyra ord utgör både vårt löfte till dig som anställd – men lika mycket är de vår gemensamma försäkran till våra kunder.

Passion

Alla ska känna engagemang kring sin utveckling och ges utrymme att brinna för det man gör. Vi skapar en miljö som bidrar till självbestämmande, motivation och passion.

Kreativitet

Vi uppmuntrar en tillåtande arbetsmiljö som ger utrymme för kreativitet och öppenhet. En kreativ miljö bygger på en grund där vi tydligt formulerar syftet med verksamheten, där det finns trygghet i organisationen, där vi har metoder att ta hand om idéer och där alla strävar mot syftet i allt de gör.

Trygghet

Vi kompromissar aldrig med säkerheten för våra anställda. Tryggheten ska vara ett grundfundament för stabilitet och lugn, men också för att göda tillit och ansvar och i längden initiativförmåga och kreativitet. Stödjande och tillåtande klimat ökar både antalet idéer och kvalitén.

Kompetens

Vi vet att det är personen på plats som ser vilka förbättringar och utvecklingar som kan göras. Det gör att vår personal är vår största tillgång. Vi lägger stort engagemang på utvecklingen av våra medarbetare.