Service med spetskompetens

Vi ser till att allt fungerar som det ska så att du kan fokusera på din verksamhet. PMC tillämpar ett system med personlig servicetekniker, så att du som kund är garanterad professionell hjälp samma dag.

Service

Våra servicetekniker och montörer har spetskompetens för elservicearbeten, vi drivs av att hitta den bästa lösningen för alla typer av problem som kan tänkas dyka upp. All administration sköts av teknikern själv. Det skapar snabba, effektiva förutsättningar.

PMC värderar långvariga relationer, vi vill lära känna din verksamhet och ta ansvar för kontinuiteten på lång sikt.

Vi garanterar att din verksamhet fungerar effektivt åratal framöver.
Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster tillsammans med våra kunder utifrån aktuella behov och har idag ramavtal med flertalet företag.

Hemal Chouhan, Sälj/Marknad PMC
KONTAKT

Hemal Chouhan

Sälj/Marknad
021-470 38 00
076-773 58 31
E-post
Peter Akterhag, CFO, PMC
KONTAKT

Peter Akterhag

Marknadschef, PMC koncernen

021-470 38 00
070-410 27 50
E-post
PMC + Steam Hotel

Flexibiliteten avgörande för Steam Hotel

Flexibiliteten var avgörande när Västerås 100-åriga ångkraftverk byggdes om till unikt spahotell. PMC lovordas av Steam Hotels byggherre. ”De har varit väldigt lyhörda genom hela processen” säger projektchef Stig Selin.
Läs mer
PMC + Steam Hotel

Klinik med säkerheten i fokus

När Landstinget Västmanlands rättspsykiatriska klinik flyttade till nya lokaler stod PMC för säkerhetsentreprenaden. Smidig samordning och hög teknisk kompetens blev nycklarna till ett lyckat projekt.
Läs mer