Smarta hem - Intelligenta elsystem

Våra system ger bekväma, trygga och flexibla fastigheter med framtidssäkra elinstallationer. Genom att använda ett intelligent system kan du alltid följa utvecklingen och förändra allt eftersom behoven dyker upp.

Våra intelligenta elsystem ger dig ett anpassningsbart system som sätter fokus på komfort, energibesparing, säkerhet och integration med övriga system. Du kan styra belysning, värme, ventilation, markiser, larm och dina tekniska apparater kan programmeras efter dina behov.

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad du kan styra, här är några förslag på vägen:

  • Tänd lyset med din närvaro och låt huset släcka sig själv när du går ut genom ytterdörren.
  • Spara pengar genom att värmen sänks automatiskt på natten. Likaså, varför betala för uppvärmning när du inte ens är hemma?
  • Få ett sms om olyckan är framme när du inte är hemma samtidigt som du kan vara trygg för du vet att tekniken redan stängt av vattnet vid läckan.
  • Skydda barn och husdjur - koppla med ett knapptryck bort köksutrustning i barnsäkert läge.
  • Låt markiserna skugga genom ett tryck i mobilen - varför inte redan när du sitter på jobbet och vet att solen gassar mot huset hemma?

Styr allt detta och mycket mer från en touchskärm eller smartphone.

Vi ser med nyfikenhet och tillförsikt på vad framtiden kan komma att föra med sig och genom våra intelligenta elsystem kan vi tillsammans med dig följa utvecklingen på ett effektivt och hållbart sätt.

PMC + Steam Hotel

Sveriges modernaste äldreboende

Västerås stad ville ha ett äldreboende i absolut framkant. Med kreativitet och kunskap tog PMC fram de tekniska trygghetslösningar som krävdes för uppdraget.
Läs mer
PMC + Steam Hotel

Flexibiliteten avgörande för Steam Hotel

Flexibiliteten var avgörande när Västerås 100-åriga ångkraftverk byggdes om till unikt spahotell. PMC lovordas av Steam Hotels byggherre. ”De har varit väldigt lyhörda genom hela processen” säger projektchef Stig Selin.
Läs mer