Entreprenad

Vi kan med stolthet visa upp många års erfarenhet av både större och mindre entreprenadarbeten och det är med ödmjukhet vi går in nya projekt, vi vet att förutsättningarna ser olika ut för varje gång. PMC tar ansvar för helheten - med förutsägbara kostnader och inom utsatt tid.

Entreprenad & Samordning

Vi erbjuder entreprenad inom el, tele, säkerhet, data, belysning, tv och intelligenta system. I alla våra projekt värnar vi om att arbeta i nära samverkan med dig som kund. Ju tidigare i projektet desto bättre.

Vi erbjuder även el, vvs och vent med samordning, så du kan tryggt lämna över arbetet ända från projektering till färdig anläggning. I vår kedja från montörer till projektledare och konstruktörer är alla experter på sina områden och drivs av att viljan att leverera den optimala lösningen för just dig som kund.

PMC utför idag entreprenad för bland annat byggbolag, fastighetsägare, industrier och kommun/landsting.

Hemal Chouhan, Sälj/Marknad PMC
KONTAKT

Hemal Chouhan

Sälj/Marknad
021-470 38 00
076-773 58 31
E-post
Peter Akterhag, CFO, PMC
KONTAKT

Peter Akterhag

Marknadschef, PMC koncernen

021-470 38 00
070-410 27 50
E-post
PMC + Steam Hotel

Sveriges modernaste äldreboende

Västerås stad ville ha ett äldreboende i absolut framkant. Med kreativitet och kunskap tog PMC fram de tekniska trygghetslösningar som krävdes för uppdraget.
Läs mer
PMC + Steam Hotel

Klinik med säkerheten i fokus

När Landstinget Västmanlands rättspsykiatriska klinik flyttade till nya lokaler stod PMC för säkerhetsentreprenaden. Smidig samordning och hög teknisk kompetens blev nycklarna till ett lyckat projekt.
Läs mer