Energieffektivisering

Solceller

Kostnadsfri offert

När det kommer till förnybar energi är solceller en av dom snabbast växande energilösningarna. Anledningen är enkel; inga rörliga delar, effektiv energiomvandling och lång hållbarhet. Därför är solceller ett populärt inslag i Klimatklivet, regeringens satsning för klimatet, som ger 20% i investeringsstöd.

Självklart finns det utmaningar. Vilken är den bästa lösningen som ger dig fördelaktig ekonomi och teknik? Där kommer vi in i bilden. Vi hjälper idag kommuner, landsting, företag och energibolag med projektering och installation av solcellsanläggningar. Våra certifierade elektriker säkerställer att solcellerna installeras enligt lag och på ett säkert sätt.

Solcellspaneler har ibland garantier upp mot 30 år. Då är det bra att ha en partner som värderar långvariga relationer och finns kvar vid din sida även i framtiden. Tveka inte att kontakta oss för att få ditt projekt att lysa!

Image

kontakta oss

  Jag vill:*  Jag bokar/beställer i egenskap av:*


  Uppdraget gäller:*


  Vill du ha skattereduktion? (ROT, RUT, Grön teknik)*


  Ange dina kontaktuppgifter  Bilder

  Här har du möjlighet att bifoga foton eller liknande som stöd till offertförfrågan.